Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Als u op zoek bent naar een nieuwe gootsteen van hoge kwaliteit, kiest u voor het merk Villeroy & Boch die een mooie spoelbak in de collectie hebben die gemaakt is van keramiek. Deze keramische spoelbak is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. U vindt deze en andere gootstenen van hoogwaardige kwaliteit in het online assortiment van Spoelbak-keuken.nl uit Etten-Leur.

Benieuwd naar een spoelbak van Villeroy & Boch?

Bekijk onze shop

Producten

Kies voor de topkwaliteit van Villeroy & Boch en koop een spoelbak van keramiek

De spoelbak van keramiek van het merk Villeroy & Boch biedt uitstekende duurzaamheid en is daardoor uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij de hoogwaardige verdeling van de keramiek is het materiaal makkelijk in onderhoud en krasbestendig. In ons assortiment vindt u diverse varianten spoelbakken in de meest uiteenlopende afmetingen, vormen en materialen, zoals een bronzen spoelbak. Kiest u liever een tijdloos ontwerp? Ga dan voor een witte spoelbak. Bij ons vindt u ongetwijfeld een passende spoelbak voor de stijl van uw keuken.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestel een nieuwe wasbak voor uw keuken in onze webshop

  Wilt u een spoelbak kopen waar u lang mee kunt doen? Koop in onze webshop de spoelbak van hoogwaardig keramiek van Villeroy & Boch. Of kies een van de andere spoelbakken van gerenommeerde merken die u bij ons vindt, zoals de spoelbakken van Lorreine. Wilt u inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Contacteer ons als u persoonlijk advies van een specialist behoeft. Benader ons via info@keukenspoelbakken.be of telefonisch via (+32) 493429424.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur