Hoe vind ik de juiste korfplug of zeefje voor mijn spoelbak?

Het is heel vervelend als uw zeefje of korfplug niet meer werkt en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vervangen u moet er wel op letten dat elk zeefje of korfplug anders is van elke keukenspoelbak wij zullen u hiermee helpen en zullen ervoor zorgen dat u snel weer een nieuw zeefje of korfplug heeft zodat u de spoelbak weer naar behoren kan gebruiken. Helaas zijn zeefjes of korfpluggen nooit universeel en elke afvoerset heeft zijn eigen afsluiting. Daarom is het erg belangrijk om de volgende stappen te doorlopen om te voorkomen dat u een zeefje of korfplug besteld dat niet past. Hieronder vindt u een instructie voor wanneer uw zeefje niet meer werkt en een instructie voor wanneer u uw zeefje of u korfplug kwijt bent.

Pak uw huidige zeefje of korfplug erbij en vergelijk deze goed met al de zeefjes of korfpluggen op onze webshop. Het is vooral belangrijk om goed naar de onderkant te kijken, want daar is elk zeefje of korfplug uniek. Kijkt u vooral naar het zwarte ronde rubber en het soort binnenkern waar het rubber omheen zit en kijkt u tevens naar het model van het staafje. De zeefjes en korfpluggen zijn allemaal anders en indien uw zeefje of korfplug er tussen staat dan zou u deze gelijk herkennen ook kan u altijd nog kijken naar de afbeelding die bij de producten staan daar staat precies de aantal centimeters van het staafje. Wanneer u het juiste zeefje gevonden heeft dan kan u deze gemakelijk bestellen op onze webshop omdat wij veel op voorraad hebben kan u de volgende dag weer makelijk gebruiken maken van u keukenspoelbak.

Heeft u hier gebruik van gemaakt maar krijgt u toch de juiste korfplug niet gevonden kan u ons altijd een mail sturen met een foto van de boven en onderkant en dan zullen wij u zo snel mogelijk helpen alsnog de juiste korfplug te vinden.