Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Bij Spoelbak-keuken.nl vindt u ook een passende gootsteen als uw keuken klein is. Want ook een kleine keuken verdient een stijlvolle wasbak van uitstekende kwaliteit. Bij ons heeft u de keuze uit allerlei topmerken voor aantrekkelijke prijzen. Bekijk de diverse ontwerpen online of breng op afspraak een bezoek aan onze vestiging in Etten-Leur.

Benieuwd naar een gootsteen in het klein?

Bekijk onze shop

Producten

Bij ons bestelt u snel een gootsteen, ook als uw keuken klein is

Een gootsteen in het klein hoeft niet minder praktisch of elegant te zijn dan een groter model. In ons aanbod kunt u dan ook zeker een mooie, kleine spoelbak aanschaffen voor uw keuken. Als u een klein werkblad heeft, is een enkele spoelbak de beste optie. Wij bieden allerlei topmerken aan waarvan u een gootsteen in een klein formaat vindt. Zo koopt u bijvoorbeeld een smalle spoelbak van Franke. Zoekt u een opvallend ontwerp? Kies dan bijvoorbeeld voor de Caressi-spoelbak met een zwart-wit tegelpatroon. U ziet, ook voor gootstenen van een beperkte omvang kunt u bij ons terecht.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestel uw kleine spoelbak online

  In ons assortiment vindt u gegarandeerd een gootsteen in een klein formaat die aan uw eisen voldoet. U kunt via onze webshop direct een spoelbak bestellen. Bij besteding van meer dan €80,- betaalt u geen verzendkosten. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Stel dan uw vragen middels ons contactformulier of plan een afspraak in Etten-Leur via (+32) 493429424 of info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur